user_mobilelogo

 

Alle grupper/parti får mulighet til å lage show og bli med. Det er trenerne som er ansvarlig for å velge tema og musikk. Tidligere år har det både vært jungelboken, dataspill, regnbue og nisser - for å nevne noe - som har vært tema. Trenerne gir også innspill til hva ungene/ungdommene skal ha på seg. Det legges ikke opp til behov for "dyre kostymer", men noe "utkledning" som passer tema er gøy. Treninger til selve showet, som er på 3 minutter, jobbes det med de siste treningene før selve juleshow-dagen. Det er frittståendegulvet som brukes og showt kan inneholde både litt dans, turn-ferdigheter og bruk av både tampett og kasser. Vi kan love luftige svev og god turnunderholdning. 

Dugnad med kake

For at showet skal gå godt for seg, er det behov for noe hjelp. Foreldre på tropp og konkurranseturn får oppdrag med å selge billetter og stå i kiosken. Denne foreldregruppen vil også håndtere både lyd og lys og også rigging på gulvet, mellom alle showene. 

I kiosken blir det salg av kaffe og kaker. Dette er en viktig inntektskilde for klubben. ALLE FORELDRE må derfor TA MED KAKE til showet. I tillegg blir det lotteri med fine premier. 

Vi pynter og gjør det hyggelig i hallen før sho3wet, og det er supert om så mange som mulig kan komme å bidra med en vaskeklut og sterke armer til bæring av stoler, fredag 15. februar kl 1700.

Arbeidsgruppe

Ei arbeidsgruppe jobber med gjennomføringen av Juleshowet 2017. Gruppa legger ut informasjon på FB-gruppen til Elverum Turn og på nettsidene. Følge med - for evt oppdateringer, og del gjerne, slik at vi får mange publikummere. Det pleier å komme masse folk, så vær også ute i god tid. Det er håndballkamp samme dag, men den begynner ikke før kl 16, så du rekker begge deler!!

VELKOMMEN